top of page

Sat, Dec 09

|

Aartselaar

Kerstmagie

Kerstmagie van Historalia Productions lokt u naar prachtige kerstpaleizen in Vlaanderen en Wallonië. Op het evenement in Kasteel Cleydael voorziet an enCHANTed FLUTE de muzikale omkadering.

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
Kerstmagie
Kerstmagie

Tijd en locatie

Dec 09, 2023, 2:00 PM – 9:00 PM

Aartselaar, Cleydaellaan 36, 2630 Aartselaar, België

Over het evenement

Sinds 2015 brengt Kerstmagie van Historalia Productions u naar prachtige kerstpaleizen in Vlaanderen en Wallonië. Deze winter, staan acht Kerstmagie-kastelen helemaal in het teken van de vijf zintuigen.

De kasteelheer ontvangt ieder jaar zijn omvangrijke familie om samen op het kasteel Kerst te vieren. De verwachtingen zijn steeds hooggespannen – het is het familiale hoogtepunt van het jaar. Nostalgie en traditie zijn belangrijk, maar de ‘moderne’ wereld moet ook zijn plaats krijgen.

Dit jaar zit de kasteelheer echter zonder inspiratie en besluit de hulp in te roepen van twee wereldberoemde decorateurs. Er wordt een wedstrijd én een thema aan gekoppeld: ‘Wie haalt de geest van Kerst, geïnspireerd op de vijf zintuigen, het beste naar binnen?

Je wordt gedurende de hele theaterwandeling ondergedompeld in een wonderlijke wereld vol grandioze decors in een unieke setting. an enCHANTed FLUTE voorziet de muzikale omkadering

Tickets via: https://www.kerstmagie.be/aartselaar/

Deel dit evenement

bottom of page